Öt nélkülözhetetlen férfi kiegészítő

Véget ért a nyári időszak, beköszöntött a hűvösebb, ősziesebb idő, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit, cipőit és kiegészítőit.
Öt nélkülözhetetlen férfi kiegészítő: csokornyakkendő, férfi sapka, díszzsebkendő, férfi karkötő, nadrágtartó

Azonban a divat minden évben változik, ezzel együtt a kiegészítők stílusa is, ezzel ellentétben vannak olyan alap darabok, amik klasszikusak, időtállóak és rengeteg alkalomkor lehet őket viselni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan férfi kiegészítőt, ami nélkülözhetetlen egy férfi ruhatárából.

Karkötő

Manapság már nemcsak a nők körében népszerű karkötőket hordani, hanem egyre több férfi is elkezdte hordani a kiegészítőt, hiszen nemcsak, hogy szép és stílusos, de rengeteg darab van, amit különböző tevékenységre fel lehet használni. A Trendhim nevezetű, dán webshop kínálata között rengeteg fajta kiegészítőt találunk, amit különböző alkalmakkor lehet viselni, legyen az egy sportosabb paracord karkötő vagy egy elegánsabb bőrből készült darab.

Nadrágtartó

A nadrágtartók régiesebb nevükön hózentrógerek már több száz éve a divat meghatározó kiegészítői, azonban az elmúlt években a kiegészítő rengeteget vesztett népszerűségéből, hiszen manapság már majdnem mindenki az öv használatát részesíti előnyben.

Az angolszász kultúrákban rengetegen használnak nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyediséget ad viselőjének.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel olyan elegánsabb viseletet, amihez egy hagyományos nyakkendő vagy a manapság reneszánszát elő csokornyakkendő nagyszerű kiegészítő. Azonban fontos tudnunk, hogy a kiegészítő már teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált, hiszen egy sötétebb nadrághoz, fehér inghez és egy elegánsabb stílusú cipőhöz tökéletes darab akár a hétköznapokra is. Az online áruház kínálata igen széles csokornyakkendők terén is, hiszen az egyszerűbb, alap színű daraboktól kezdve egészen a bohémabb, színesebb darabokig minden fajta megtalálható.

Díszzsebkendő

Az elmúlt években újra divatba jött a díszzsebkendők viselete hiszen kiválóan kiegészít egy öltönyt vagy akár egy zakót is egy különlegesebb alkalomkor. Amikor díszzsebkendőt választunk fontos figyelembe kell venni a nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz. Egy ilyen darabot egy elegánsabb vacsorához, esküvőre, de akár egy hétköznapi öltözetez is lehet viselni, hiszen egyediséget ad és színt visz az öltözetbe.

Sapka

A hidegebb idő bekövetkeztével egyre fontosabb sapkát viselni, hiszen ezzel nagy mértékben meg védjük a hajhagymáinkat és az esetleges megfázást is elkerüljük. Manapság egyre népszerűbb lett a kalapok viselete a férfiak körében is, hiszen klasszikusak, divatosak és nem utolsó sorban rengeteg alkalommal lehet őket viselni. Azonban ha valaki nem kedveli a kalapok viseletét számtalan más fajta kiegészítőt is talál a webshopban, hiszen az egyszerűbb, pamutból készült sapkákon kívül nagyszámú különlegesebb, egyedibb baseball sapka közül is tudunk válogatni.

Minden megrendelt terméket ingyenesen szállítanak házhoz a csomag árától és méretétől függetlenül és ezen felül pedig esetleges problémák esetén 365 napos pénzvisszafizetési garanciát is biztosít a cég.

Kapcsolódó cikkek

Szexi ruhák fesztiválozóknak - A legmenőbb ruhák fesztiválra

Szexi ruhák fesztiválozóknak

Fesztiválozó ruhák kerülnek bemutatásra.

Lehet, hogy eddig nem jól tároltad a parfümjeidet? Mutatjuk, hogyan kell!

Lehet, hogy eddig nem jól tároltad a parfümjeidet? Mutatjuk, hogyan kell!

Ha nem szeretnénk csalódni a parfümünkkel kapcsolatban, akkor jó, ha tudjuk, hogyan és miként érdemes azokat tárolni.