Három ok, miért érdemes ismernie minden pedikűrös szakembernek az Arkada kezelést

Bizonyára minden pedikűrös szakember számára ismert, hogy a páciensek szinte már csak akkor jelentkeznek a kezelésre, ha elviselhetetlen a fájdalmuk – ekkor már nem ritka eset, hogy csak a sebészeti beavatkozás segíthet.
Három ok, miért érdemes ismernie minden pedikűrös szakembernek az Arkada kezelést

Ennek általában az az oka, hogy tartanak a különféle köröm- és lábkezelések fájdalmas menetétől. Az Arkada egy olyan módszer, amely fájdalommentesen és tartósan szabadítja meg pácienseinket a különféle lábproblémáktól.

Forradalmi kezelés rövid gyógyulási határidővel

Az Arkada hatékonysága nem csupán a professzionális, minőségi termékeiben keresendő. Eszközeivel és a márka által kifejlesztett kezelési módszerekkel a benőtt és deformált körmök kezelése és gyógyulása sokkal rövidebb, mint a hagyományos beavatkozások esetében. Az Arkada által létrehozott technológiának köszönhetően ráadásul olyan problémákat oldhatnak meg a szakemberek, amelyekkel gyakran már csak a sebészekhez lehetne fordulni. Viszont a sebészeti eljárás nem csak fájdalmas, de a gyógyulási folyamat is sokkal hosszabb.

Fájdalommentes

Az Arkada általi módszer egyik lényege a fájdalommentesség. A benőtt körmöket és az akár gombás betegség által deformált körömlemezt olyan eljárásokkal lehet tartósan újra egészségessé tenni, ami nem fájdalmas a páciens számára. A benőtt és rosszul nőtt körmök iránya és formája véglegesen helyreállítható az Arkada-módszerrel, ami által végleg megszűnik a páciens lábproblémája. Ehhez különféle egyedileg fejlesztett eszközök állnak rendelkezésre, valamint olyan kiváló minőségű ápoló- és kezelőanyagok, amelyekkel hatékonyan egészségessé válhat a láb körme és bőre is. Az eljárást és az eszközök használatát pedikűrös továbbképzés keretén belül tudják a szakemberek elsajátítani.

Maradandóan egészséges körmöket eredményez

A szimpla pedikűrös módszerek, ahol kizárólag csak a benőtt köröm kivágásával, a repedezett bőr lecsiszolásával foglalkoznak, nem hoznak tartós eredményeket. A köröm és a bőr idővel ugyanabba az állapotba kerül vissza, mint amivel a páciens megjelent. Az Arkada módszereivel azonban tartóssá válhat a helyreállított állapot benőtt és erősen deformált körmök esetén is.

Kapcsolódó cikkek

Lyn Slater a divatikon

A divat nem ismer korhatárt

Divatos bárki lehet, még egy idősebb ember is.

Sztárok megdöbbentő átalakulásai - Hírességek előtte-utána

Sztárok megdöbbentő átalakulásai

Néha a sztárok is alaposan átalakulnak.