Legyen-e egy férfi fa, vetiver, vagy bőr illatú?

Vonzó férfi illatok – csak természetesen. Manapság a boltok polcain számtalan parfümből lehet válogatni, most viszont végre visszatértek a természetes férfi illatok, melyek garantált sikert aratnak a nőknél. Újra menők az igazán markáns férfiillatok, újra lehet férfiaknak is fa, vetiver, vagy bőr illatuk.
Legyen-e egy férfi fa, vetiver, vagy bőr illatú?

A modern parfümgyártás hagyománya a 16. századra nyúlik vissza, így mondhatjuk, hogy igen nagy múlttal rendelkezik. Mára már szinte lehetetlen válogatni a sok parfüm közül, melyeket már nem csak divatházak, hanem akár énekesek, vagy más hírességek is készíthetnek.

A világon létező szinte összes illat megtalálható már egy kis üvegcsében, így bátran kísérletezhetünk, hogy mégis melyik az, amelyik számunkra a legjobb. Ez igaz nőknél, férfiaknál egyaránt, hiszen az erősebbik nem tagjai is szívesen fújnak magukra a legkülönfélébb illatokból, gondolván, hogy így sikeresebben csábíthatják el a kiszemelt hölgyet.

A nők többsége azonban egyetért abban, hogy a férfiakon mégsem ezek az összekevert és túl erős illatot árasztó parfümök a nyerők, hanem inkább az igazán férfias, markáns, természetes illatok, mint a fa, a bőr vagy a vetiver.

Így végre örömmel beszélhetünk róla, hogy úgy tűnik, újra nagy trendnek örvendenek ezek az illatok, hiszen a férfiak is belátták, hogy ezek sokkal vonzóbbak a nők számára.

A fa illata az egyik legtermészetesebb összetevő, amely számos parfümben megjelenik, tökéletes választás lehet. A vetiver (indiai fűféle) szintén tartalmaz fás illatot, de emellett citrusos, fűszeres illatot is áraszt, hiszen aromája az eső utáni erdő hangulatát idézi. A bőr illatú parfümök igazi különlegességek, eleganciát, vadságot és érzékiséget egyaránt tükröznek. A bőr illata a különböző tárgyakon is megigézi az embereket, ennek hatására fejlesztették ki a férfiak számára ezeket a bőr aromájú parfümöket – a hölgyek legnagyobb örömére.

Tehát újra divatba jöttek ezek az egyszerű, de nagyszerű illatok, bátran ajánljuk a férfiaknak!

Kapcsolódó cikkek

Lyn Slater a divatikon

A divat nem ismer korhatárt

Divatos bárki lehet, még egy idősebb ember is.

Sztárok megdöbbentő átalakulásai - Hírességek előtte-utána

Sztárok megdöbbentő átalakulásai

Néha a sztárok is alaposan átalakulnak.

Fiatalodj 5 évet! - Hatékony anti-aging - Öregedés elleni tippek

Fiatalodj 5 évet!

Hogyan legyünk fiatalabbak?