Bobojca műhely – gyermekeknek minden, ami színes és hasznos

A Bobojca műhely hasznos kiegészítőket és játékokat kínál gyermekeknek, melyek megkönnyítik és színesebbé teszik a mindennapokat
Bobojca műhely - függőhinta babáknak

A különféle játékok és kiegészítők azoknak a tudatos szülőknek lettek tervezve, akik játszva szeretnének egészséges és vidám gyermekeket nevelni. A hasznos babzsák alkotásokon kívül olyan termékekkel találkozhatunk a Bobojca webáruházában, mint például a gyógynövénnyel, tönköllyel vagy sóval bélelt párnák, melyek nem csak gyermek, de a felnőtt korosztály számára is segítséget nyújthatnak az allergia, megfázás vagy fülgyulladás kellemetlen tüneteinek enyhítésére.

A különböző tárgyak tehát amellett, hogy színesek és valódi vidámságot tükröznek, természetesen hasznosak is egyben.

A Bobojca Palinta például egy egyedi babzsák függőhinta, mely kiváló mozgásfejlesztő eszköz, de a móka és játék központja is lehet a lakásban vagy a kertben egyaránt.

A hinta egy meghitt kuckó is lehet a kisbabáknak, akiket a pocakban töltött időre emlékeztet, de a szülő is megtalálhatja a kényelmet a hintában egy könyvvel a kezében. A mozgást és a koordinációs képességeket is fejleszti, hiszen a tér minden irányába forog, így szoktatva a gyermek testét a mozgáshoz. Jótékony hatásain kívül pozitívuma még a Palintának, hogy a benne lévő babzsákpárna kivehető, a rajta található színes huzat pedig kimosható, továbbá akár 200 kg súlyt is képes megtartani.

A Palinta mérete egyébként 170*80 centiméter, és a webáruházból való rendelés mellé a műhely még egy 2 méteres tartókötelet is ajándékoz.

Természetesen a Bobojca a Facebookon is megtalálható, ahol elégedett vásárlók fotóit is láthatjuk az édes gyermekeikről, akik a baglyos párnákban vagy épp a nyálkendőben pózolnak vidáman. Érdemes követni tehát a Bobojcát a közösségi oldalán is, hiszen itt gyakran jelentkeznek különféle akciókkal, játékokkal.

A Palintán kívül tehát még számos termék található a webáruházban. Ilyen például a baba-mama párna, amely 100% pamuthuzattal rendelkezik, a különböző bagoly alakú só- és tönkölypárnák, melynek jótékony hatásait mindenki elismeri, illetve nyálkendők is vásárolhatók kicsiknek, melyek különböző vastagságú anyagokból állnak. Érdemes tehát böngészni és válogatni a szebbnél szebb áruk között a Bobojca műhely webáruházában.

Kapcsolódó cikkek

Szexi ruhák fesztiválozóknak - A legmenőbb ruhák fesztiválra

Szexi ruhák fesztiválozóknak

Fesztiválozó ruhák kerülnek bemutatásra.

Az amfAR Gála leglenyűgözőbb estélyi ruhái

Az amfAR Gála leglenyűgözőbb estélyi ruhái

Lenyűgöző estélyi ruhákat mutatunk be.

Lehet, hogy eddig nem jól tároltad a parfümjeidet? Mutatjuk, hogyan kell!

Lehet, hogy eddig nem jól tároltad a parfümjeidet? Mutatjuk, hogyan kell!

Ha nem szeretnénk csalódni a parfümünkkel kapcsolatban, akkor jó, ha tudjuk, hogyan és miként érdemes azokat tárolni.