Bobojca műhely – gyermekeknek minden, ami színes és hasznos

A Bobojca műhely hasznos kiegészítőket és játékokat kínál gyermekeknek, melyek megkönnyítik és színesebbé teszik a mindennapokat
Bobojca műhely - függőhinta babáknak

A különféle játékok és kiegészítők azoknak a tudatos szülőknek lettek tervezve, akik játszva szeretnének egészséges és vidám gyermekeket nevelni. A hasznos babzsák alkotásokon kívül olyan termékekkel találkozhatunk a Bobojca webáruházában, mint például a gyógynövénnyel, tönköllyel vagy sóval bélelt párnák, melyek nem csak gyermek, de a felnőtt korosztály számára is segítséget nyújthatnak az allergia, megfázás vagy fülgyulladás kellemetlen tüneteinek enyhítésére.

A különböző tárgyak tehát amellett, hogy színesek és valódi vidámságot tükröznek, természetesen hasznosak is egyben.

A Bobojca Palinta például egy egyedi babzsák függőhinta, mely kiváló mozgásfejlesztő eszköz, de a móka és játék központja is lehet a lakásban vagy a kertben egyaránt.

A hinta egy meghitt kuckó is lehet a kisbabáknak, akiket a pocakban töltött időre emlékeztet, de a szülő is megtalálhatja a kényelmet a hintában egy könyvvel a kezében. A mozgást és a koordinációs képességeket is fejleszti, hiszen a tér minden irányába forog, így szoktatva a gyermek testét a mozgáshoz. Jótékony hatásain kívül pozitívuma még a Palintának, hogy a benne lévő babzsákpárna kivehető, a rajta található színes huzat pedig kimosható, továbbá akár 200 kg súlyt is képes megtartani.

A Palinta mérete egyébként 170*80 centiméter, és a webáruházból való rendelés mellé a műhely még egy 2 méteres tartókötelet is ajándékoz.

Természetesen a Bobojca a Facebookon is megtalálható, ahol elégedett vásárlók fotóit is láthatjuk az édes gyermekeikről, akik a baglyos párnákban vagy épp a nyálkendőben pózolnak vidáman. Érdemes követni tehát a Bobojcát a közösségi oldalán is, hiszen itt gyakran jelentkeznek különféle akciókkal, játékokkal.

A Palintán kívül tehát még számos termék található a webáruházban. Ilyen például a baba-mama párna, amely 100% pamuthuzattal rendelkezik, a különböző bagoly alakú só- és tönkölypárnák, melynek jótékony hatásait mindenki elismeri, illetve nyálkendők is vásárolhatók kicsiknek, melyek különböző vastagságú anyagokból állnak. Érdemes tehát böngészni és válogatni a szebbnél szebb áruk között a Bobojca műhely webáruházában.

Kapcsolódó cikkek

Ing, póló vagy pólóing?

Ing, póló vagy pólóing?

Mit viseljünk? Inget, pólót vagy pólóinget?

Szexi ruhák fesztiválozóknak - A legmenőbb ruhák fesztiválra

Szexi ruhák fesztiválozóknak

Fesztiválozó ruhák kerülnek bemutatásra.