Lenyűgöző darabok az XP ékszer jóvoltából

Szeretnéd minőségi, különleges ékszerekkel bővíteni kiegészítőid tárházát? Esetleg szeretteidnek ajándékoznál valami szépet? Cikkünk segítségével egyszerű lesz a választás.
Lenyűgöző darabok az XP ékszer webáruház jóvoltából

Manapság az arannyal vagy ezüsttel futtatott ékszerek viseléséhez nem kell különleges alkalom. A modern darabok a kevesebb több elve alapján készülnek, csöppet sem hivalkodóak, és a hétköznapokon is bátran viselhetők. Előnyük, ezen túlmenően, hogy sokféle stílussal kombinálhatók.

Milyen alapfémből készüljön az ékszer? Szeretnél köveket, gyöngyöket díszítésként? Nyakláncra, fülbevalóra, karperecre, vagy éppen komplett ékszerszettre vágysz? Milyen összeget szánsz a vásárlásra? Ezek azok a kérdések, melyeket minden esetben fel kell tenned magadnak vásárlás előtt.

A következőkben bemutatjuk kedvenceinket a 2012 óta létező XP ékszer webáruház kínálatából. Közel 1000 termék közül választhatsz online webshopukban. Mindegyik darab egyedi, így biztosan nem fog veled szembe jönni az utcán - emiatt szeretteidnek is igazán különleges ajándék lehet.

1. Kristályok gyűrűben aranyozott ékszer szett

Ez a kövekkel díszített, aranyozott szett még a leghétköznapibb összeállítást is képes szofisztikálttá varázsolni. Az igazán igényes megjelenésért viszont jó ötlet kombinálni estélyi ruhával.

2. Íves rózsa arany szett szív alakú kőberakással

A rózsa arany az utóbbi évek egyik legnagyobb slágere, nem meglepő módon. Ez a luxus szett tökéletesen letisztult, mindennapos viselésre is kiválóan alkalmas.

3. Rózsafüzér kis gyöngyös arany ezüst nyaklánc

Az évszak egyik legdivatosabb darabja ez a rózsafüzér, mely arany és ezüst színekben pompázik.

4. Egyiptomi stílusú fülbevaló

Az egyszerű is lehet nagyszerű! Ez az egyiptomi stílusú bedugós fülbevaló remek ajándék lehet. Az arannyal harmonizáló türkiz mindenkit garantáltan lenyűgöz.

5. Virágos kristályos gyönggyel ezüst-ródium fülbevaló

Gyöngyökkel sosem hibázhatsz. Ez a fülbevaló elegáns, időtálló design, mely sosem megy ki a divatból.

6. Extravagáns aranyozott gyűrű

Az élet túl rövid ahhoz, hogy unalmas ékszereket hordj! Ha ezt az extravagáns aranyozott gyűrűt választod, minden szem rád szegeződik majd.

7. Levél mintás strasszköves ezüst-ródium karkötő

Ez a csodás karkötő hűvös eleganciájával hódít. Leginkább alkalmi vagy estélyi ruha mellé ajánljuk. Nem maradsz benne észrevétlen!


Bármely darabot választod is, egyedi leszel. Amennyiben további különlegességekre vágysz, látogasd meg az XP ékszer webáruházat!


Kedvezmény a Beauty-fashion.hu olvasói részére:
aki a bemutatott ékszerek közül vásárol egyet, automatikusan kupont kap, ami 500 Ft kedvezményt ér a következő vásárlásnál.

Illetve fut egy másik akció is, aki vásárol egy ékszert, az választhat egy ajándék ékszert az Újdonságok menüpontból.

Kapcsolódó cikkek

Lehet, hogy eddig nem jól tároltad a parfümjeidet? Mutatjuk, hogyan kell!

Lehet, hogy eddig nem jól tároltad a parfümjeidet? Mutatjuk, hogyan kell!

Ha nem szeretnénk csalódni a parfümünkkel kapcsolatban, akkor jó, ha tudjuk, hogyan és miként érdemes azokat tárolni.

Kedvenc esküvői fátylaink

Kedvenc esküvői fátylaink

A cikkben esküvői fátylak kerülnek bemutatásra.