Mit tartalmaznak a Swarovski ékszer szettek?

Ki ne szeretné a csodálatos és feltűnő, mégis egyszerű és nem túl hivalkodó ékszereket? A Swarovski ékszer szettek webáruházból is beszerezhetőek, amelyek megkönnyítik a választást. De vajon mit tartalmaznak ezek a csomagok? Ebből a cikkből minden kiderül!
Mit tartalmaznak a Swarovski ékszer szettek?

Swarowski ékszer szettek

A Swarovski ékszer szettek a kristályos ékszerek mesterségesen előállított anyagok felhasználásával készülnek. Ez lehet topáz, zaafír, cirkónia, vagy éppen swarovski element kristályok egyaránt. Ráadásul a Swarowski ékszer szettek webáruházból is megvásárolhatóak, amelyek megkönnyítik a választást. De vajon mi található bennük?

Nemesacél fülbevaló és medál szett

A nemesacél fülbevaló és medál szett nyaklánccal kapható kiegészítő. A fekete cirkónia kóvel díszített nemesacél fülbevaló mellé egy láncot is mellékeltünk. Míg előbbi egy csepp alakú változatban kapható, addig a nyaklánc egy 42 cm hosszú ékszer, amelyre egy szintén csepp formájú medált akaszthatunk.

Különleges arany színű szett

Az ovális arany színű szett egy medálbólés egy fülbevalóból áll, amelyet cirkónia kristállyal díszítettek. A fémötvözetből gyártott termék fülbevaló része egy ovális alakú, rendkívül egyedi darab, amelynek mérete mindössze 1-2 centiméter, mégis rendkívül mutatós kiegészítő. A szettben található medál azonban 3-6 centiméter nagyságú, amelyhez egy szintén arany színű láncot érdemes beszerezni.

Mi az a cirkónia?

A cirkónai a cirkóniumból gyártott szintetikus drágakő, amely rendkívüli módon hasonlít a mesterségesen készített gyémánthoz. A cirkóniából készített ékszerek azonban jóval kedvezőbb áron kaphatóak, így sokkal kelendőbbek, mint a gyémántból előállított darabok.

Divatos szett

A divatos aranyozott szett remekül passzolhat bármilyen alkalomhoz. Az elegáns és szolid, aranyozott ékszerszett egy medállal ellátott láncot és egy pár fülbevalót tartalmaz. A lánc hossza 40 centiméter, míg a fülbevaló, egy 3,8x1 centis darab. A gyönyörű és egyedi külső teszi igazán különlegessé a 18K arany bevonatú szettet. Ajánlott hétköznapi viseletre, de választható akár partikra is.

Nemesacél ékszerek

Az arany színű nemesacél szett egy dupla medált, hozzá tartozó láncot és egy fülbevalót tartalmaz. A termék cirkónia kristállyal ellátott darab, amely kiváló választás bármilyen alkalomra. A medál alig több, mint egy centiméter, míg a fülbevaló még ezt a méretet sem éri el. Ettől függetlenül a színének és a mintájának köszönhetően egy rendkívül visszafogott, mégis feltűnő szett. Nem is kell ennél több a tökéletes öltözékhez.

Összegezve

Vajon mit tartalmaznak az egyes kiegészítőkből álló csomagok? A Swarovski ékszer szettek webáruházból is megvásárolhatóak, amely megkönnyíti az online válogatást. A legtöbb csomagban medált és fülbevalót találhatunk, de egyesesetekben láncot is mellékelnek. Nem is kell ennél több a stílusos megjelenéshez!

Kapcsolódó cikkek

Leghíresebb ékszer márkák

Leghíresebb ékszer márkák

A Cartier a világ egyik legikonikusabb ékszermárkája.

Ne keress tovább, itt a legjobb ajándék ötlet!

Ne keress tovább, itt a legjobb ajándék ötlet!

Ennél jobb ajándékot keresve sem találsz!