4 tipp, hogyan legyél stílusos ősszel

Őszre készülődve sokan tépik fel a ruhásszekrényük ajtaját, hogy megtekintsék, milyen őszi, meleg holmikra van szükségük.
4 tipp, hogyan legyél stílusos ősszel

Őszre készülődve sokan tépik fel a ruhásszekrényük ajtaját, hogy megtekintsék, milyen őszi, meleg holmikra van szükségük. Ez lehet egy dzseki, egy meleg kabát, farmer, kardigán, ing, pulóver, sapka, sál és kesztyű. Szeptemberben sokan készítenek számvetést és tervezik meg a ruhatárukat. Bízd magad az About You-ra, hiszen itt mindent egy helyen megtalálsz, ráadásul remek és sok About You kupon áll a rendelkezésedre, amely kuponokkal jó kis akciókat és kedvezményeket foghatsz ki, ha számodra is lényeges, hogy ne teljes áron, hanem jelentős kedvezménnyel juss hozzá egy-egy divatos őszi ruhához. Persze egy-egy szezonvégi akció során még a nyári ruhakollekciódat is bővítheted, így jövő nyáron sem kell aggódnod, hogy nem lesz elegendő ruha majd a szekrényedben, vagy nem tudsz kényelmes és szuper ruhákba bújni a nyaralásodon.

Miért éppen az About You-t válaszd? Sok oka van, amiért érdemes ezen a helyen beszerezni a legtrendibb darabokat. Az első ok meg is van: divatos ruhákhoz juthatsz hozzá és kedvezményes áron, ha felhasználod a kuponokat és az ezekkel együtt járó kedvezményeket.

Az About You oldalán márkás ruhákat vásárolhatsz, csakhogy néhányat említsek: Calvin Klein, PUMA, Pepe Jeans, GUESS, ADIDAS, REEBOK, Levi’s.

Az About You nem csak nőknek, hanem férfiaknak és gyerekeknek is nagyszerű ruhákat kínál. Nem csak Black Friday napján kedveskednek akciókkal és kuponokkal, hanem az év sok napján vannak itt kedvezmények, és ha kifogod ezeket a napokat, akkor mindig olcsóbban juthatsz hozzá a szezonális ruhákhoz és kiegészítőkhöz, avagy cipőkhöz. A cikkben 4 tippet olvashatsz, hogy mire ügyelj, amikor az őszi ruhatáradat tervezed meg.

Ügyelj a rétegezésre

Ősszel nagyon fontos a réteges öltözködés, hiszen reggel és este még hűvös van, viszont napközben még nagyon meleg is lehet. Szerezz be divatos őszi kabátokat, vékonyabb pulcsikat, kardigánokat, rövid és hosszú ujjú pólókat és ingeket és öltözz rétegesen. Napközben így meg tudsz szabadulni egy két rétegtől, de este, amikor munkából mégy haza, újra fel tudsz jó melegen öltözködni.

Szerezz be néhány pár cipőt és őszi csizmát

Mivel ősszel is elég változékony az időjárás, és ez a hangulatunkra is hatással van, ami pedig az öltözködésünket is meghatározza. Lehet, hogy egyik nap farmerban, a másik nap mini szoknyában, harmadik nap pedig maxi szoknyában lesz kedvünk dolgozni, de ezekhez a ruhákhoz más – más cipő illik. Jó, ha az őszi kollekciódban szerepelnek bőrcipők, torna vagy sportcipők, vékonyabb bokacsizmák, és ha merész vagy, akkor még őszi térdcsizmát is beszerzel, főként, ha kupont is találsz hozzá és így jóval kedvezményesebben tudod azt megvenni.

Egészítsd ki a nyári ruhákat

Ősz elején még annyira jó idő van, hogy csak néhány őszi holmira van csak szükségünk, hiszen szeptemberben és október elején még hordhatjuk a nyári ruháinkat, csak kell hozzá némi őszi, melegebb holmi is. Ezért jó, ha már ilyenkor beszerezzük a vékonyabb dzsekit, van egy – két blézerünk, mellényünk, vastagabb flanelingünk és a farmerekről se feledkezzünk meg, hiszen ma már annyira sokféle és divatos darab található a piacon, hogy akár még elegánsan is fel tudunk öltözni, csak a megfelelő inget és felsőt kell megtalálnunk a farmerünkhöz. Ha kuponunk is van, úgy akár több darabot is meg tudunk venni egyszerre.

A színek és a minták játéka

Ősszel, mi is az ősz színeibe bújhatunk, hiszen nagyon sok olyan ruha kerül az üzletekbe, amelyek az ősz színeiben pompáznak. Az ősz arra is alkalmas, hogy nagy lenyomatos, mintás felsőkbe vagy nadrágokba bújjunk, hiszen ebben az évszakban, legalábbis az elején, még nem kell kabátot sem felvenni, így nem kell elrejtenünk a mintás és trendi ruhadarabokat, amelyek nem csak az egyéniségünket tükrözik, de azt is megmutatják, hogy mennyire divatosak is vagyunk.

Kapcsolódó cikkek

Rettenetes sztárfrizurák

Rettenetes sztárfrizurák

Néha a sztároknak sem jó a frizurájuk.

A csillogótól a diszkrétig: bemutatjuk az idei műszempilla-trendeket

A csillogótól a diszkrétig: bemutatjuk az idei műszempilla-trendeket

A sokféle stílus közt mindenki megtalálja a kedvére valót.