Fiatalodj 5 évet!

Tippjeink segítségével legalább 5 évvel fiatalabbnak látszol majd.
Fiatalodj 5 évet! - Hatékony anti-aging - Öregedés elleni tippek

A mélyebb ráncok megjelenésekor vannak, akik azonnal a Botoxhoz fordulnak segítségért, de drága és fájdalmas beavatkozások nélkül is tűnhetünk fiatalabbnak. Megmutatjuk hogyan!

1. Tökéletes frizura

Egészséges, fényes, rugalmas haj, minden nő erre vágyik. A kor előrehaladtával viszont a hajszálak vékonyodnak, a haj fényét veszti. Ezért érdemes prémium hajápolási termékekbe beruházni, és legalább havonta meglátogatni a fodrászt.

2. Ragyogó bőr

Ha a bőröd ragyogóbbá teszed, remekül elterelheted a figyelmet a ráncaidról. Válassz prémium hidratáló arckrémet, szérumot, éjszakai krémet. Havonta egyszer pedig fizess be a kozmetikushoz egy anti-aging arckezelésre.

3. Formázott szemöldök

A jól formázott szemöldök keretet ad az arcnak, kiemeli annak természetes szépségét. Érdemes havonta szakemberrel rendbe hozatni a rakoncátlan szálakat, így a túlszedést megelőzhetjük, és elkerülhetjük a nem egyforma szemöldökformát.

4. Ragyogó mosoly

A sárguló fog semmilyen korban nem jó reklám. Egy vakító fehér fogsor viszont éveket fiatalít. Kúraszerűen használj fehérítő fogkrémet, ne fogyassz túl sok vörösbort, kávét, ne dohányozz (már csak az egészséged érdekében sem). Ha még ennél is intenzívebb fehérítő hatásra vágysz, próbáld ki a professzionális fogfehérítést.

5. Szép körmök

Könnyen lehetnek tökéletesen manikűrözött körmeid, és még szakember sem kell hozzá. Ápold megfelelően a kezeid és a körmeid, alkalomadtán pedig egy kis szín is felkerülhet. A tartósabb hatásért érdemes szakemberrel géllakkot feltetetni.

Kapcsolódó cikkek

Lyn Slater a divatikon

A divat nem ismer korhatárt

Divatos bárki lehet, még egy idősebb ember is.

Az ajaktöltés művészete

Az ajaktöltés művészete

Utánajártunk, miért egyre népszerűbb ez a beavatkozás.