Milyen tanfolyamot végezzek el? Kutyakozmetikus!

Akinek kutyája van, tudja, hogy mennyire fontos, hogy időnként szakértő kezek segítsenek az eb bundájának, bőrének ápolásában, és tisztításában.
Kutyakozmetikus tanfolyam - országos OKJ tanfolyamok, árak

Manapság a legtöbb gazdi kutyakozmetikushoz viszi kedvencét, hogy ott alaposabban és nagyobb hozzáértéssel hozzák rendbe a kutya külsejét.

Nagyon fontos, hogy, aki végzi ezt a munkát, az tényleg legyen hozzáértő, ismerje a kutyafajtákat, tudja, hogy melyik milyen temperamentummal és egészségi állapottal rendelkezik (már, amit külsőleg meg lehet állapítani az állaton). Ismerje fel, hogy milyen módszer szükséges hozzá, hogy a lehető legjobb kezelést kapja a kisállat – ha például nagyon vad, akkor szabad-e és hogyan kell szájkosarat tenni a szájára, ha pedig nagyon virgonc, akkor hogyan tartsa mégis egy helyben, hogy nehogy megvágja az ollóval a bőrét.

A 2007 Kapos Felnőttképző Kft. Kutyakozmetikus OKJ-s tanfolyama biztos képesítést ad, amellyel a jelentkezők a végzés után egy kutyakozmetikus feladatait teljes mértékben el fogják tudni látni, emellett pedig szakmai tanácsadás és vállalkozás beindítására is képesek lesznek, a megfelelő állatvédelmi, munka-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartásával.

Kapcsolódó cikkek

Sztárok megdöbbentő átalakulásai - Hírességek előtte-utána

Sztárok megdöbbentő átalakulásai

Néha a sztárok is alaposan átalakulnak.

Lyn Slater a divatikon

A divat nem ismer korhatárt

Divatos bárki lehet, még egy idősebb ember is.

Rettenetes sztárfrizurák

Rettenetes sztárfrizurák

Néha a sztároknak sem jó a frizurájuk.