Egyre népszerűbbek a kézápoló és műkörömépítő tanfolyamok

„A szépség olyan, mint a fizika törvényei, attól függetlenül létezik, hogy azt elismerjük, vagy sem”.
Műkörmös képzés, kézápoló tanfolyam, műkörömépítő tanfolyam

„A szépség olyan, mint a fizika törvényei, attól függetlenül létezik, hogy azt elismerjük, vagy sem” — mondta Szipál Márton fotóművész, és nem tévedett. Úton-útfélen halljuk, hogy a szépség nem minden, a szépség múlandó és vannak fontosabb dolgok is az életben.

Ez így van helyén, nem célszerű a külsőségek rabságában tábort verni, azonban miért ne vehetnénk észre a minket mindenhol körülvevő vonzó dolgokat, melyek a legkülönbözőbb formákban mutatkoznak meg? Ilyen egy ízléses ruha, egy gyönyörű festmény, de miért ne lehetne ilyen egy ápolt kéz is?

Ha orvoshoz kell fordulnunk, próbálunk a legjobb szakemberhez kerülni, miért legyen ez másképp, ha műkörömre vágyunk? Ezt hivatott ellátni az országszerte meghirdetett Kézápoló és műkörömépítő OKJ-s tanfolyam. A képzés elvégzésével OKJ-s bizonyítványt kapnak a hallgatók, mellyel vállalkozást indíthatnak vagy alkalmazottként elhelyezkedhetnek bármilyen szépségszalonban.

A tanfolyam tovább bontható kézápoló és műkörömépítő ismeretekre. Kézápolás témában a hallgatók megismerik a hagyományos, francia és japán manikűrt, valamint betekintést nyernek a kéz- és körömápolás, masszázs és a SPA kezelések világába.

Műköröm témában megtanulják a műkörömépítés legkülönbözőbb módszereit, a kéz előkészítését a folyamathoz, a megfelelő technika kiválasztását és alkalmazását, a köröm formálását, az utántöltés műveleteit az anyagcsoportnak megfelelően és a műköröm eltávolítási módjait.

Továbbá hasznos tanácsokkal tudnak szolgálni a kéz otthoni ápolásával kapcsolatban. A szakképesítést adó tanfolyamon való részvételnek feltétele, a nyolc osztály elvégzéséről kiállított bizonyítvány. Ha a képzés felkeltette az érdeklődését, látogasson el a http://www.2007kapos.hu/mukoromepito-tanfolyam oldalra, ahol további hasznos tanácsokat talál a kurzust illetően.

Kapcsolódó cikkek

Nem jó a bőrápolási rutinod? Mutatjuk, miért!

Nem jó a bőrápolási rutinod? Mutatjuk, miért!

A nem megfelelően kialakított bőrápolási rutin, többet árt, mint használ. Mutatjuk, mire ügyelj!