Íme a kék öltöny 5 fontos szabálya

Tudtad, hogy a kék az új fekete? Nos, az öltönyök világában legalábbis mindenképpen. Szinte minden évszakban telitalálat lehet, főleg, ha jól párosítjuk az inggel és a kiegészítőkkel.
Íme a kék öltöny 5 fontos szabálya

Tudtad, hogy a kék az új fekete? Nos, az öltönyök világában legalábbis mindenképpen. Szinte minden évszakban telitalálat lehet, főleg, ha jól párosítjuk az inggel és a kiegészítőkkel.

Rendkívül jól tud kinézni egy kék öltöny, viszont nagyon könnyen el is lehet rontani az összképet, ha nem figyelünk oda néhány alapvető és fontos szabályra. Az egyedi öltöny fogalmába teljes mértékben beletartozik a kék színű férfiviselet, hiszen többféle árnyalatról beszélhetünk: ilyen például a világos kék, a nápolyi kék, sötét kék, éjféli vagy akár a tengerészkék szín. Következtetésképpen érdemes megtalálni azt az árnyalatot, amely a bőrtónushoz és a személyiséghez leginkább passzol. Ezután sokkal könnyebben lehet kreálható az elegáns öltözet.

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni egy kék öltöny tekintetében?

  1. Válassz egy szép fehér, vagy tört fehér színű inget, amely leginkább illik az öltöny színéhez. Valamint egy világosabb árnyalatú rózsaszín, vagy egy letisztult pasztell árnyalat is jól mutathat. Annál jobb, minél inkább kontrasztot eredményez a két szín.

  2. A nyakkendő tekintetében rengeteg lehetőség tárulkozik elénk, ezért lehetőleg a saját stílusunk szerint válasszunk. Megfelelők lehetnek a sötétkék és fekete árnyalatai, de a piros, a zöld vagy a burgundi is trendinek számít.

  3. Barna és fekete színű cipő is passzol a kék öltönyökhöz, ezért a többi kiegészítőhöz viszonyítva döntsünk.

  4. A klasszikus stílust kedvelőknek azonban fontos odafigyelni, hogy maximum kettő vagy három színt használjanak, továbbá kerüljék a feltűnő mintákat és kiegészítőket. A letisztult darabokkal érhetjük el a legelegánsabb megjelenést.

  5. Minden esetben jobb kerülni a bóvli, fényes szövetet, valamint a túl harsány árnyalatokat, hiszen ezek nem férnek bele az üzleties, és az elegáns protokollba.

Kapcsolódó cikkek

Szexi ruhák fesztiválozóknak - A legmenőbb ruhák fesztiválra

Szexi ruhák fesztiválozóknak

Fesztiválozó ruhák kerülnek bemutatásra.

Fantasztikus táskák, pénztárcák, cipők és kiegészítők a Kazartól

Fantasztikus darabok a Kazartól

A cikkben menő női kiegészítők kerülnek bemutatásra.